Uitslag fotowedstrijd

Uitslag fotowedstrijd

Eerste prijs

LEVEL12! 
De foto's stralen vrolijkheid uit. Het spat er van af dat de jongeren het goed hebben met elkaar. De teksten laten zien dat er ook serieus wordt nagedacht over kerk en geloof. De betekenis van 'Faith, fun @ friends' - de slogan van het jeugdwerk - is perfect gevangen in deze fotoserie. Inspirerende beelden voor de gemeente!

Inspirerende beelden voor de hele gemeente!


Tweede prijs

Het hele jaar door stuurt ze ons foto's van kerkelijke activiteiten die gebruikt worden voor onze website. Ook dit jaar (weer) super bruikbaar op de kerkbalansflyer!De eerste foto werd met Pinksteren gemaakt. We zien het rode antependium en het feestelijke bloemstuk. We waren blij dat we weer een recente foto hadden met de kinderen en Huub. De tweede is met het dopen van de jongste van Marsha op 23 september. De derde foto is gemaakt op 28 september. De vrijwilligersavond voor de mensen van o.a. kerkbalans.

Derde prijs

Foto met daarbij de tekst: 'Vandaag zagen wij een ander licht in de kerk'. 
De foto was technisch helaas niet goed genoeg om op de kerkbalansflyer te zetten. Maar het gegeven dat je zoiets ziet, de associatie hebt én het vervolgens vastlegt vonden we zonder meer briljant!

Alle inzenders: bedankt!

Alle winnaars: gefeliciteerd!

terug