GEEF VANDAAG voor de kerk van MORGEN

GEEF VANDAAG voor de kerk van MORGEN
GEEF VANDAAG voor de kerk van MORGEN
 
Met bovenstaand motto wordt half januari 2023 weer de jaarlijkse actieperiode van actie Kerkbalans van start. Door het hele land vragen de plaatselijke kerken ook voor dit jaar weer aan hun leden om een financiële bijdrage.
Kerkbalans vraagt u om te investeren in een levende kerk. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden.
In de week van 14 januari t/m 28 januari wordt er door gemeenteleden die meehelpen aan het welslagen van de actie een enveloppe voor de actie Kerkbalans 2023 bij u afgegeven. Doet u dit jaar ook weer mee?
De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe mee aan actie Kerkbalans 2023 en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week van 31 januari komt men het formulier ook weer bij u ophalen of kunt u het afgeven of in de brievenbus doen bij het kerkelijk bureau.
We willen u bij dezen vast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!
College van Kerkrentmeesters van de PGTerneuzen


Gebruik acceptgiro stopt per 1 juni 2023
Hierbij willen wij u ook alvast informeren over het verdwijnen van de acceptgirokaart als betaalmiddel. Doordat het betalingsverkeer voor het overgrote deel digitaal wordt gedaan, heeft de verwerker  Currence besloten de kaart met ingang van juni 2023 af te schaffen. Dit betekent dat u voor het betalen van de door u toegezegde  financiële bijdrage vanaf die datum dit niet meer met een acceptgirokaart kunt doen.
Dit wordt dus ook voor de Actie Kerkbalans 2023 het laatste jaar dat u uw bijdrage met de aangehechte acceptgirokaart kunt voldoen. De overschrijving van uw bijdrage dient dan wel te zijn gebeurd voor mei 2023. In die maand stoppen alle banken namelijk met het verwerken van overschrijvingen met de acceptgirokaart.

Uiteraard zijn er alternatieven zoals automatische incasso, overmaken via internetbankieren of betaling via een overschrijvingsformulier van de bank. Wij zullen ook kijken of er wellicht nog andere mogelijkheden zijn of komen als alternatief voor de acceptgirokaart. Wij houden u op de hoogte.

College van Kerkrentmeesters PGTerneuzen
 
terug