Jeugddiensten (12 tot 20 jaar) Jeugddiensten (12 tot 20 jaar)

 

De jeugddienstcommissie organiseert vieringen die jongeren aanspreken. Door middel van grappige filmpjes, leuke sketches en lekkere muziek - gebracht door de eigen jongerenband - worden er telkens weer vieringen gemaakt die mensen raken.

Jongeren organiseren alles zelf, ze kiezen het thema en regelen de beamerprojectie en alles wat er verder bij komt kijken. De jeudgdienstcommissie is altijd op zoek naar talent. Houd jij van zingen, vind jij het leuk filmpjes te monteren, of wil jij leren acteren? Bij de jeugddienstcommissie kan het allemaal. Doe dus mee en ontdek waar jouw talent ligt!
In een jaar zijn er vier jeugddiensten. Jeugddiensten zijn: diensten waar wat gebeurt, die je wakker schudden en die je nooit meer vergeet!

Info: Leontien Slabbekoorn-de Muijnck  0620804451


Filmpjes van vorige jeugddiensten
Wil je de filmpjes van vorige jeugddiensten opnieuw bekijken?
De filmpjes van de jeugddiensten over ‘De Twijfelende Thomas’ zijn terug te vinden op http://bit.ly/twijfel1 en http://bit.ly/twijfel2.
De filmpjes van de afscheidsdienst van Johan, met als thema ‘Ja, ik wil’ zijn te vinden op http://bit.ly/jaikwil1, http://bit.ly/jaikwil2 en http://bit.ly/jaikwil3.

Veel kijkplezier!
De Jeugddienstcommissie
Leontien Slabbekoorn-de Muijnck    0620804451

terug