Nieuwe maatregelen

Nieuwe maatregelen
Coronamaatregelen
In verband met de toename van mensen die besmet raken met het coronavirus en landelijke ontwikkelingen heeft de Protestantse Kerk in Nederland besloten om gehoor te geven aan de oproep van de overheid om voorlopig weer met maximaal 30 personen samen te komen tijdens de eredienst. Gemeentezang wordt ten zeerste afgeraden. Online vieringen hebben de voorkeur. Ook wordt er geadviseerd mondkapjes te dragen tijdens verplaatsingen binnen het gebouw.  Uiteraard volgen we in Terneuzen dit dringende advies op.
Dit betekent dat er slechts 30 bezoekers (exclusief de mensen die meewerken aan de dienst) zullen worden toegelaten. Zingen zullen we voorlopig nog niet doen, behalve de voorzangers.
Tevens vragen wij u dringend om een zelf meegebracht mondkapje op te doen wanneer u binnen het gebouw loopt. Als u op uw plaats zit, dan mag u dit afzetten.
Alle andere activiteiten kunnen doorgang vinden, mits we ons houden aan de 1,5m regel. Ook in deze situaties willen we u dringend vragen een zelf meegebracht mondkapje op te zetten.
De koren zullen voorlopig nog niet starten met repeteren.
In de maand oktober zal de ventilatie en de verwarming in de kerkzaal worden aangepast, zodat we de komende winter coronaproof toch in een verwarmde kerkzaal kunnen zitten.
 
terug