Oliebollenactie tijdens de Kermis

Oliebollenactie tijdens de Kermis
Kermis in Terneuzen betekent oliebollen. Onze oliebollenbakkers staan te popelen om weer aan de slag te gaan. Sinds de verbouwing beschikken we over een ruime professionele keuken. In maart hebben we voor de eerste keer in de mooie ruimte (proef)gebakken. Iedereen was enthousiast over de mogelijkheden.

De opbrengst gaat naar een speciaal doel n.l. de aankleding van de benedenzalen. Op dit moment is hiervoor geen financiële ruimte en daarom starten wij een actie om via het bakken van oliebollen wat extra geld bijeen te brengen. Zo krijgen de gemeenteleden de kans om heerlijke oliebollen te kopen en tevens een bijdrage te leveren aan de aankleding van de benedenzalen.

We gaan op zaterdag 23 september weer voor u bakken. U kunt bestellen tot 22 september 12 uur. U kunt bestellen via e-mail oliebollen.pgt@gmail.com of met het bestelformulier (of in word) op de tafel in de hal. Het ingevulde formulier kunt u in de brievenbus van de kerk deponeren.  Afhalen tussen 10-12 uur via de zijingang in de kerk.

Op dit moment beginnen de grondstofprijzen weer iets te dalen. Daarom is de prijs nu 90 cent per stuk en 12 stuks voor € 10,-. Uitgebreidere bestelinformatie vindt u op deze website pgterneuzen.nl en op de tafel in de hal.

P.S. we zijn van plan om ook rond de jaarwisseling te bakken.
Namens de bakkers en verkopers,
Chris Ollebek
terug