2017-10-27 Eerste nieuwsbrief werkgroep gebouwen 2017-10-27 Eerste nieuwsbrief werkgroep gebouwen

 
 
27 oktober 2017
 
Beste gemeenteleden,
 
De ontwikkelingen rondom de verkoop en oplevering van de Opstandingskerk zijn deze maand in een stroomversnelling terecht gekomen.
 
Omdat per 31 december de kerk volledig leeg moet worden opgeleverd heeft de Algemene Kerkenraad op 19 november een afscheidsdienst gepland.
 
Als werkgroep willen wij u graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle vervolgstappen. Ook wat betreft de planvorming voor de verbouwing van de Goede Herderkerk.
 
Een aantal gemeenteleden heeft al hulp aangeboden voor het leegruimen van de Opstandingskerk en ook voor allerhande diensten bij het bouwen aan onze nieuwe kerk “De Ontmoeting”. U kunt zich nog steeds aanmelden via onderstaand e-mail adres.
 
Wij zullen met overzichtelijke deelprojecten een beroep doen op hulp uit de gemeente. Zo blijft het voor de helpers te behappen en kan iedereen aan bod komen. Vele handen maken licht werk!
 
Graag willen wij u met enige regelmaat via een (bouw)nieuwsbrief informeren. Als uw e-mailadres bij ons in de ledenadministratie bekend is heeft u de digitale versie deze week al ontvangen.
 
Niets ontvangen en toch interesse in de digitale versie? Stuurt u dan even een e-mail naar:
 
gebouwen.pgt@zeelandnet.nl
 
De nieuwsbrief kunt u ook terugvinden op de website. Indien daar aanleiding toe is delen we op zondag ook een papieren versie uit bij de ingang van de kerk.
 
 
Namens de Werkgroep,
 
Peter Koole, voorzitter
 
 
terug