De Lofstem De Lofstem

Christelijk gemengd koor De Lofstem


Wij oefenen op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 momenteel in de Elim kerk. Dirigent is Huib van Geffen en ons repertoire Nederlandstalig. Voor informatie kunt u bellen of mailen naar:

Voorzitter E.Bruins Slot tel. 0115-623646 e-mail ebruinsslot@zeelandnet.nl
Secretaris Ina den Hamer Meeusen tel. 0115-615497 e-mail fermeha04@zeelandnet.nl
 
Interkerkelijk koor Sjaloom Interkerkelijk koor Sjaloom
                             

Interkerkelijk koor Sjaloom

We repeteren elke zondagavond (met uitzondering van de  vakanties) van 19.00 u. tot 20.30 u. in de Goede Herderkerk Halverwege hebben we een pauze. Lijkt het je ook leuk om bij ons koor te komen zingen dan ben je van harte welkom op één van onze repetities. Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen op onze website www.iksjaloom.nl

Wil je nog meer informatie, bel of mail dan gerust naar onze dirigent Sjaak Hamelink(tel: 561676, mail: sjaakhamelink@gmail.coml).

 
                                                                                                                     


 
 
Or Tamim Or Tamim

Gospelkoor 'Or Tamim


Gospelkoor 'Or Tamim uit Terneuzen is opgericht in 1982. 'Or Tamim is een officiële vereniging en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De leden zijn afkomstig uit diverse kerkgenootschappen. 'Or Tamim is Hebreeuws voor 'Zuiver Licht'.

De muziek is heel gevarieerd en voor een breed publiek toegankelijk. We zingen (4-stemmig) en spelen voornamelijk Engelstalige gospelmuziek, onder andere van Oslo Gospel Choir, Remco Hakkert, Brooklyn Tabernacle Choir en andere gospelartiesten. Feitelijk een mix van ballads, a capella- én swingende (black)-gospelnummers. Ook Nederlandstalige liederen ontbreken niet in ons repertoire.

Wij verlenen veelal medewerking aan kerkdiensten in Zeeland, maar ook verder van huis zijn wij graag te gast. Daarnaast werken we incidenteel mee aan concerten zoals Gospelimpuls, of geven wij zelf een concert.
Lijkt het je wat of wil je het met eigen ogen en oren meemaken? Je bent welkom!

Wij repeteren altijd op dinsdag van 20.00-22.00 uur in de Grote Kerk in de Noordstraat te Terneuzen.

contact gevens zijn: info@ortamim.nl
contactpersoon: Edith de Jonge, Noorddijk 6, 4542 NA Hoek tel. 0612307386
verdere info: www.ortamim.nl