Er is iets aan de hand, hoe neem je contact op? Er is iets aan de hand, hoe neem je contact op?

Het leven gaat niet altijd vanzelf...

Soms kunnen we ons geluk niet op. Soms zit het tegen. In onze kerk willen we er graag zijn voor elkaar. In alle omstandigheden. Dat doen we vanuit de opdracht die Jezus ons in de bijbel aanreikt. 'Opdracht' klinkt als een plicht - negatief - dat beseffen wij soms ook.

Neem gewoon contact op als we ook maar iets voor je kunnen betekenen.

Er zijn voor elkaar, voor een ander, geeft ons dikwijls ook energie! Het is waardevol als je van betekenis kunt zijn. Het is fijn te weten dat je ergens terecht kunt en dat een ander ook eens bij jou terecht kan. Voor een glimlach, schouderklopje, knipoog, gesprek of wat je maar te bieden hebt.

Aandacht? Overlijden? Iets te vieren? Zorgen? Goed gesprek? Op deze pagina kunt u terecht
of mail naar: pastoraat@pgterneuzen.nl (ds Willem Peene, Leontien Slabbekoorn en Cor Verlinde als voorzitter ontvangen een mail)
 
 
Pastoraat Pastoraat

In allerlei levenssituaties is soms een goed gesprek van belang. Een luisterend oor biedt soms openingen die je eerst niet zag. Het kan je inspiratie en moed geven. Soms lucht het ook op. Er zijn zoveel omstandigheden dat het goed is om in gesprek te zijn, misschien ook te bidden. Voor een gesprek kunt u terecht bij onze predikant of kerkelijk werker. Soms is het ook fijn om gewoon iemand van de kerk met regelmaat te spreken.

mail naar: pastoraat@pgterneuzen.nl (ds Willem Peene, Leontien Slabbekoorn en Cor Verlinde als voorzitter ontvangen een mail)

lees meer ยป