2017-11-23 Bouwnieuws 4 2017-11-23 Bouwnieuws 4

Verkoop inventaris

Sinds 20 november staat een groot deel van de inventaris van de Opstandingskerk te koop op Internet.
Ons Internet-team, bestaande uit Fieneke en Annemarie, maakt gebruik van zowel Marktplaats als Facebook. We verkopen tegen opbod en iedereen die belangstelling heeft kan een bod doen.

 
Voor Marktplaats gebuikt u :
deze link                                  
Voor Facebook gebruikt u:
deze link

Als gemeenteleden willen reageren is het fijn als ze hun volledige naam erbij zetten zodat wij weten dat het een gemeentelid betreft.  Voor meer informatie kunt u ook even een mailtje sturen naar verkoopopstandingskerk@gmail.com.
De verkoopavond uitsluitend voor gemeenteleden staat gepland op 7 december a.s.  van 19-21 uur.
Op zaterdag 9 december is een openbare verkoop. Op die dag is iedereen van harte welkom.
 
Ontruimen Opstandingskerk
Op maandag 20 november is een grote groep vrijwilligers enthousiast aan de slag gegaan om de kerk leeg te ruimen. Een enorm karwei waarin heel wat uurtjes gaan zitten. Deze eerste week hebben we de spullen voor Elim overgebracht, is de opslagruimte in gebruik genomen, de Walk Inn verhuisd naar de Zeemeeuw en wordt er regelmatig naar de gemeentelijke stortplaats gereden. We worden daarbij ondersteund door de beheerders met hun kennis van het gebouw maar vooral met koffie. Het is inspirerend om te zien hoe wij als gemeenteleden geweldig samen kunnen werken. Een mooie generale repetitie voor de periode die nog voor ons ligt.
 
Kosters en beheerders
De Opstandingskerk blijft tot 31 december gewoon in beheer bij de groep van kosters en beheerders.
Alle sleutels die nog in omloop zijn moeten zo spoedig mogelijk bij hen worden ingeleverd. Of eventueel bij het kerkelijk bureau in de Goede Herderkerk
Zoals eerder vermeld blijven ze de gemeente ondersteunen in de activiteiten bij Elim en de Grote Kerk. Het is erg fijn dat de meesten hebben aangegeven actief te willen blijven  en wie weet ook nog  als we uiteindelijk definitief naar “De Ontmoeting” gaan.
 
Verspreiding Bouwnieuws
Nog lang niet iedereen krijgt het Bouwnieuws te lezen. Wij zijn blij met alle tips die we hiervoor krijgen en ook de praktische oplossingen. Voortaan krijgen alle luisteraars van Kerk tv/radio het Bouwnieuws bezorgd en we zorgen dat ook in de kerk voldoende exemplaren van Bouwnieuws aanwezig zijn.
 
Krijgt u geen Bouwnieuws spreek ons dan aan of uw contactpersoon of stuur een bericht naar het Kerkelijk Bureau.
 
Namens de Werkgroep Gebouwen;  
Peter Koole, voorzitter


Stuur uw reactie op dit ‘Bouwnieuws’ per e-mail naar: gebouwen.pgt@zeelandnet.nl
 
terug