2017-12-01 Bouwnieuws 5 2017-12-01 Bouwnieuws 5
 

Verkoop Inventaris

Zoals eerder gemeld, houden we op donderdagavond 7 december van 19.00 tot 21.00 uur een verkoopavond speciaal voor gemeenteleden. Op deze avond wordt u in de gelegenheid gesteld om wat te kopen van de uitgestalde inventaris van de Opstandingskerk. U zult verbaast staan wat er allemaal wordt aangeboden. En met uw aankoop steunt u tevens de verbouwing van de Goede Herderkerk.
Op zaterdag 9 december is iedereen van 9.00 tot 13.00 uur van harte welkom om te kijken en te kopen. Let op  want op=op.  Ook de verkoop via Internet loopt heel erg goed. Tot ver uit het land komen kopers om spullen op te halen. Een mooie prestatie van ons Internet team.

 
Leegruimen
In de tweede week zijn we weer verder gegaan met het leegruimen van de Opstandingskerk. Ook diverse groepen zoals creamiddag, liturgische schikking, kindernevendienst, diaconie enz. hebben hard gewerkt om de diverse opslagruimtes leeg te maken. En er is heel wat keertjes heen en weer gereden naar de opslagloods in Vogelwaarde. De stoelen uit de grote kerkzaal zijn voor een groot deel opgehaald door de PKN-kerk in Axel en de Grote Kerk in Terneuzen. Een ander deel van de stoelen is verhuisd naar de Goede Herderkerk. Daar zijn de voorste 3 rijen banken verwijderd en vervangen door stoelen uit de Opstandingskerk. Diverse oudere gemeenteleden hadden hierom gevraagd en we hebben graag gehoor gegeven aan deze wens.
 
Verspreiding Bouwnieuws
Nog lang niet iedereen krijgt het Bouwnieuws te lezen. Wij zijn blij met alle tips die we hiervoor krijgen en ook de praktische oplossingen. Voortaan krijgen alle luisteraars van Kerk tv/radio het Bouwnieuws bezorgd en we zorgen dat ook in de kerk voldoende exemplaren van Bouwnieuws aanwezig zijn.
 
Krijgt u geen Bouwnieuws spreek ons dan aan of uw contactpersoon of stuur een bericht naar het Kerkelijk Bureau.
 
Namens de Werkgroep Gebouwen,  
 
Peter Koole, voorzitter


Stuur uw reactie op dit ‘Bouwnieuws’ per e-mail naar: gebouwen.pgt@zeelandnet.nl
terug