Omzien naar elkaar. Er zit progressie in!

Omzien naar elkaar. Er zit progressie in!

Vorig jaar zijn we begonnen met het opzetten van een netwerk voor het bezoeken van ouderen, die graag zo nu en dan een bezoekje willen. Inmiddels is al een flink aantal mensen hiermee bezig, maar we hebben nog veel mensen nodig, die een of twee adressen zouden willen bezoeken.

Natuurlijk zijn er ook contactpersonen die bezoekjes brengen, maar zij hebben meer adressen en niet alle contactpersonen willen ook bezoekwerk doen. Voor ouderen is het fijn als een vast persoon hen  met regelmaat bezoekt. Niet alle ouderen hebben behoefte aan bezoek, daarom horen wij graag wie er prijs stelt op een vaste bezoeker. En we horen graag wie dit bezoekwerk wil doen.

Wilt u hieraan meedoen of wilt u er meer over weten, neemt u dan contact op met Dicky van der Waal van Dijk, email tel. 618451.
Aan haar kunt u ook doorgeven, dat u graag bezoek zou krijgen.
 


eerder bericht hierover

Er zijn al 30 gemeenteleden die thuiswonende ouderen bezoeken. Veel ouderen vinden dat fijn. 

Daarom zijn er nog meer mensen nodig die dit willen doen. Er zijn veel vrijwilligers nodig op allerlei gebied, maar misschien is het juist iets voor u, voor jou, om zo nu en dan op bezoek te gaan bij een ouder gemeentelid.

Als u zelf iemand kent, die graag bezoek zou krijgen, horen wij dit graag en anders gaan wij zelf verder met onze lijst van ouderen.

Doet u ook mee? Stuurt u dan een email met uw naam, adres en telefoonnummer naar of bel naar 618451.
 

terug