PERSBERICHT Deel je thuis: biedt kinderen en tieners in Zeeland een kans!

PERSBERICHT Deel je thuis: biedt kinderen en tieners in Zeeland een kans!
GOES, 16 september 2021 - Thuis: de plek waar je mag lachen en boos zijn, vallen en opstaan. Waar je aangemoedigd wordt, en troost en liefde ontvangt. Zo’n plek verdient elk kind. Als het ouders niet lukt om voor hun kind te zorgen, dan kan (al dan niet tijdelijk) wonen in een pleeggezin de oplossing zijn. Timon (www.timon.nl) helpt alle betrokkenen om de pleegzorg goed en zorgvuldig te laten verlopen.

Maak er (je) werk van!
In Zeeland is uitbreiding van het team nodig, om zorgvuldig in te gaan op het groeiende aantal aanvragen voor pleegzorg. Timon is daarom dringend op zoek naar mensen die als pleegzorgbegeleider ons team komen versterken. Meer weten? Meld je dan via communicatie@timon.nl aan om op donderdagavond 14 oktober in Goes meer te horen over de functie pleegzorgbegeleider bij Timon. De medewerkers van Timon vertellen je graag hoe je als pleegzorgbegeleider je geloof handen en voeten kan geven en je professionele kwaliteiten volop kan inzetten. Kijk verder voor onze vacatures op www.werkenbijtimon.nl.

Doe de pleegoudertest
Om meer kinderen en tieners in Zeeland een prettige en veilige leefomgeving te kunnen bieden als het thuis (even of langer) niet gaat, zoekt Timon ook meer pleegouders, met name voor tieners. Heeft u hart voor kinderen en jongeren? En wilt u meer weten over pleegzorg? Doe de pleegoudertest en ontdek of pleegzorg bij u past! U vindt deze test - samen met allerlei informatie over pleegzorg - op www.deeljethuis.nl. Of meld u via die site vrijblijvend aan voor de informatie-avond over pleegzorg; online of bijvoorbeeld op 14 oktober in Goes.

terug