Concert op 16 oktober

Concert op 16 oktober
Geannuleerd

“MusicAnto  is in 1981 begonnen met medewerkers en vrijwilligers van Woonzorgcentrum Antonius, die gezamenlijk een bonte avond organiseerden, waarbij de gezelligheid voorop stond.  
In de loop der jaren zijn ze zich meer gaan richten op zang en laten ze zich begeleiden door orkestbanden. Roger van Heese, de gitarist, verzorgt tijdens de optredens de orkestbanden op professionele wijze.
Drie dames en drie heren verzorgen de zang tijdens dit het Country-concert maar onze groep bestaat uit elf personen. De mensen die zorgen voor de begeleiding, techniek, belichting en het geluid zijn zeker zo belangrijk. Bovendien werken we  met een Voice-Over voor de aankondiging van de nummers. De Voice-Over is life, maar maakt zich niet bekend aan het publiek.”
Het publiek kan op 16 oktober een afwisselend programma verwachten, met liedjes van o.a. Johnny Cash, John Denver, Dolly Parton, Mary Osmond, the Everly Brothers en Louis Armstrong.
Eigenlijk zijn alle liedjes liefdesliedjes. Musicanto start met de Legend of Xanadu, dat gaat over een liefde die verloren was vanaf het begin. Een liefde die gedoemd was te sterven. Een man gaf zijn leven voor de liefde maar waren de heldere ogen van zijn meisje ooit gevuld met pijn en tranen? Hield ze van hem en keert ze op een dag terug naar Xanadu? Dan zal ze zijn stem horen op de wind. Steek het zand over en keer terug naar het zwarte, dorre land van Xanadu. Dit nummer is nog nooit verouderd en klinkt nu nog steeds zo fris als in de jaren 60. Ongelooflijk, het dringt na al die jaren nog steeds tot je door. En nog veel meer "Gouwe Ouwe" zullen de avond passeren met een echt gevoel van nostalgie.  
Ondanks de huidige problematiek in Europa wil MusicAnto toch aan het publiek meegeven dat we leven in ‘A Wonderful World’. De wereld is al mooi als de zon schijnt en deze allround muziekgroep wil met een afwisselend programma deze schoonheid en de liefde bezingen. Natuurlijk zal A Wonderful World ook ten gehore worden gebracht. Gewoon het publiek een mooi concert bezorgen en laten genieten.
 
 
terug