Uitnodiging kinderkerstfeest op 24 december a.s.

Uitnodiging kinderkerstfeest op 24 december a.s.
De Protestantse gemeente Terneuzen en de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) Terneuzen organiseren samen het kinderkerstfeest, met als thema:
 

“Waar is er plek?”

 
Voor het kinderkerstfeest zijn we op zoek naar kinderen die  toneel willen spelen (met of zonder tekst), liedjes willen zingen, of een instrument bespelen. Dus  zit je op de basisschool en lijkt dit je wat, laat het ons weten!

Kinderkerstfeest
Kerstfeest vieren met, voor en door kinderen. Dat is: Kinderkerstfeest! Kinderen, ouders, opa’s, oma’s en iedereen die houdt van een vrolijk kerstfeest is welkom!
Ook dit jaar vieren we het kinderkerstfeest met de kinderen van twee kerken: Protestantse Gemeente Terneuzen en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Terneuzen. Dat belooft weer gezellig te worden.
Het Kinderkerstfeest wordt gehouden op kerstavond, 24 december 2019, om 18:30u; dit jaar doen we dat in de Levensbron (het gebouw van de GKV, Sloelaan 40 Terneuzen)
Deze jaarlijkse festiviteit wordt voorbereid door de kinderkerstfeestcommissie: een aantal enthousiaste en creatieve gemeenteleden van beide kerken. Extra mensen zijn altijd welkom!

We oefenen tussen de herfstvakantie en kerst op zondag na de kerkdienst van half 12 tot half 1 in La Redoute
We starten met oefenen op zondag 27 oktober.
 
Het kinderkerstfeest wordt gehouden op 24 december om 18.30 in de Levensbron.
 
Meer informatie/ aanmelding (graag voor 11 oktober) bij:
 
PGT:   Cobi Sijbinga, Celsiusstraat 15, tel. 695041
GKV:   Judith van Waes, Newtonstraat 51, tel. 619148
emailadres:    
 
P.S. Graag bij opgave vermelden wat je graag wilt doen, zingen, toneelspel met tekst, toneelspel zonder tekst, muziekinstrument bespelen.

Ook kunnen we de hulp van enkele jongeren en volwassenen nog goed gebruiken!


 
terug