Kerk in Beeld Kerk in Beeld

Kerkblad voor Zeeuws Vlaanderen

Kerkblad van de classis Zeeuws-Vlaanderen van de Protestantse kerk in Nederland (PKN)

Kerk in Beeld is bezig aan zijn 66e (!) jaargang. Ooit begonnen als kerkblad van de classis IJzendijke van de Hervormde Kerk en later de classis Zeeuws-Vlaanderen van de Protestantse Kerk in Nederland.

Hèt communicatieorgaan voor plaatselijk en regionaal nieuws.


Wat lees je in Kerk in Beeld: enkele pagina’s met algemeen nieuws: achtergrondartikelen, aankondigingen van activiteiten met bovenplaatselijk karakter, erediensten in de hele regio en meer.
Op de volgende pagina's is ruim plaats voor gemeentenieuws uit elke plaatselijke gemeente.

Hieronder vallen de Protestantse kerken van: Aardenburg, Axel, Biervliet, Breskens, Cadzand, Groede, Hoek, Hoofdplaat, Hulst, Kloosterzande, Nieuwvliet, Oostburg-Zuidzande, Retranchement, Schoondijke, Sint Anna Ter Muiden, Sint Kruis, Sluis, Sluiskil, Terneuzen, Waterlandkerkje, IJzendijke en Zaamslag.De redactie verzorgt regionaal en landelijk kerknieuws. Elke plaatselijke kerkenraad verzorgt in samenwerking met predikanten de gemeenteberichten. Er is ook ruime aandacht voor het zendingswerk en diaconie.

Het is een zeer verzorgd en informatief kerkblad, dat één keer per drie weken verschijnt. De abonnementsprijs is € 42,50 per jaar (2018), bij automatische incasso € 40,-.
Adverteren is ook mogelijk: 0,38 euro per mm; contractprijzen op aanvraag.

Kerk in Beeld is dé informatiebron voor Protestants Zeeuws Vlaanderen. Interessant, informatief, inspirerend. Kijkt verder dan je eigen gemeentegrenzen.

Vraag eens vrijblijvend een proefnummer aan!

Eendrachtbode
Postbus 5
4697 ZG Sint Annaland

Tel. 0166 65 70 07
Bgg. 0166 65 34 74
Fax. 0166 65 70 08

redactie@eendrachtbode.nl
advert@eendrachtbode.nl
 Wanneer verschijnt Kerk in Beeld en wanneer lever je uiterlijk kopij in? mail hiervoor de redactie (zie hierboven)
Voor het inleveren van kopij voor Kerk in Beeld : scriba.pgt@zeelandnet.nl

terug