Samen Leven en toegang tot het Extranet Samen Leven en toegang tot het Extranet


Samen Leven wordt samengesteld en gedrukt door vrijwilligers. Het verschijnt 10x per jaar. Voor € 20,- per jaar - plus portokosten indien je buiten de bezorgregio woont, in 2019 €16,50 - krijg je deze thuisbezorgd. Je kunt deze ook gratis lezen via een beveiligde verbinding op deze website. Hiervoor moet wel een inlogcode worden aangevraagd bij de webmasters.
 
Abonneren?
Wil je een abonnement op de papieren versie van Samen Leven? Stuur een mailtje (Samen Leven Abonnement, papier) en wij regelen het! 

Wil je Samen Leven lezen via de website? Vraag dan hier een toegangscode aan. Dit is gratis. Een inlogcode kun je onder voorwaarden* krijgen. Lees ook onze privacyverklaring.

Heb je de inlogcode ontvangen dan log je in op de site - rechtsboven de derde kolom. Vervolgens klik je op Extranet, dat linksbovenaan verschijnt. Je ontvangt een email zodra de nieuwe Samen Leven online staat. Ook kun je elke week de uitgebreide nieuwsbrief lezen en eventueel andere vertrouwelijke informatie die we niet openbaar mogen en willen zetten (zoals het jaarboekje). Jaarlijks wordt er een ander wachtwoord gekozen, het is dus belangrijk om zelf op de mailinglijst van Laposta te staan.

* Voorwaarden: ik verklaar dat ik geen misbruik maak van de op het Extranet vermelde vertrouwelijke informatie. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor gemeenteleden van PG Terneuzen of mensen die met ons meeleven.

Wanneer verschijnt Samen Leven en wat zijn de inleverdata voor kopij? 


Nog even voor alle duidelijkheid: dit is de mailbox voor abonnementen en kopij voor Samen Leven.

De redactie van Samen Leven bestaat uit Ruud Melse en Suzie de Vries. Door middel van bovenstaand e-mail adres krijgt de gehele redactie een persoonlijke e-mail.

terug