Samen Leven Samen Leven


Samen Leven wordt samengesteld en gedrukt door vrijwilligers. Het verschijnt 10x per jaar. Voor € 20,- per jaar - plus portokosten indien je buiten de bezorgregio woont, in 2019 €16,50 - krijg je deze thuisbezorgd. Je kunt deze ook gratis lezen via een beveiligde verbinding op deze website. Hiervoor moet wel een inlogcode worden aangevraagd bij de webmasters.
 
Abonneren?
Wil je een abonnement op de papieren versie van Samen Leven? Stuur een mailtje naar het Kerkelijk bureau (Samen Leven Abonnement, papier) en wij regelen het! 

Wil je Samen Leven lezen via de website? Vraag dan hier een toegangscode aan. Dit is gratis. Een inlogcode kun je onder voorwaarden* krijgen. Lees ook onze privacyverklaring.

Heb je de inlogcode ontvangen dan log je in op de site - rechtsboven de derde kolom. Vervolgens klik je op Extranet, dat linksbovenaan verschijnt. Je ontvangt een email zodra de nieuwe Samen Leven online staat. Ook kun je elke week de uitgebreide nieuwsbrief lezen.

* Voorwaarden: ik verklaar dat ik geen misbruik maak van de op het Extranet vermelde vertrouwelijke informatie. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor gemeenteleden van PG Terneuzen of mensen die met ons meeleven.

Wanneer verschijnt Samen Leven en wat zijn de inleverdata voor kopij? 
hier de nieuwste versie (27 feb 2021) welke gelijk loopt met Kerk in Beeld


Nog even voor alle duidelijkheid: dit is de mailbox voor abonnementen en kopij voor Samen Leven.

De redactie van Samen Leven bestaat uit Ruud Melse en Suzie de Vries. Door middel van bovenstaand e-mail adres krijgt de gehele redactie een persoonlijke e-mail.

terug