Florence! Reis PKN AXEL 24 – 28 oktober 2024

Florence! Reis PKN AXEL 24 – 28 oktober 2024
Beste allemaal,

Zin om te genieten van de Italiaanse zon en la bella vita?
Ga dan mee met mij en Wouterien op deze stedentrip! Donderdag 24 t/m maandag 28 oktober gaan we naar Florence, Italië. Bijgevoegd vind je het mooie reisprogramma.

We gaan onder andere de toren van Pisa bezoeken, fietsen door de stad, musea, beroemde kerken en pleinen bezoeken, lekker eten en wijnen proeven. En we verblijven in het prachtig gelegen hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio!

Als je zin hebt om mee te gaan, meld je dan aan voor 15 maart bij mij. Groepsgrootte maximaal 22 mensen, minimaal 16 en vol=vol.

Omdat deze reis niet door Drietours is georganiseerd is de kostprijs een schatting. Achteraf vindt de eindbalans plaats. Maar Wouterien Dees, onze gids en expert in Florence, denkt dat we de prijs zo goed inschatten.
Kosten: 750 euro pp op basis van een 2-persoonskamer. Dit is inclusief 4 overnachtingen mét ontbijt, de vluchten(incl bagage, stoelreservering). En exclusief entrees, vervoer ter plaatse, vervoer naar het vliegveld, lunches en diners. De kosten hiervoor schatten we op 600 euro.

Als je je opgeeft ga ik ervan uit dat je zin hebt om samen met een groep te reizen én dat je nog redelijk vitaal bent. Natuurlijk zullen we na de zomervakantie een kennismakings- voorbereidingsavond hebben om de voorpret al te vergroten en enkele praktische zaken door te spreken.
Als je vragen hebt, bel of mail me gerust.

Met hartelijke groet,
Ds. Jan Verlinde
ds.verlinde@pknaxel.nl
terug