2022-03-20 de (voorlopig laatste?) koffie-express!

2022-03-20 de (voorlopig laatste?) koffie-express!
Op hun beurt nodigde de familie Oostdijk ons (Evi, Eline en Danielle) uit. Door zieken langs beide kanten liet de uiteindelijke afspraak even op zich wachten.
Maar toen het zover was, was het een heel gezellige middag.
lees meer »
 
2022-02-14 Koffie express update!

2022-02-14 Koffie express update!
Vanochtend heb ik gezellig met Sandra koffie gedronken. Ze had me uitgenodigd naar aanleiding van het initiatief van Alexandra en Leontien om met elkaar koffie te drinken. In deze tijd zien we elkaar niet zoveel in de kerk en zo konden we elkaar ontmoeten. Sandra, bedankt voor de koffie en nu bedenken wie ik uit ga nodigen.’

Jolien Kolijn
 
2022-02-06 De koffie-express!

2022-02-06 De koffie-express!
De uitnodiging van Alexandra ontvangen en natuurlijk aangenomen. Koffie wordt een lekkere lunch op ’t Durp.
Een wandeling maken over het dorp, waar ik ben opgegroeid. En daarna in de gezellige keuken van Alexandra samen lunchen.
Dan nu aan mij om een gemeentelid uit te nodigen voor een bakje koffie of wandeling.

Sandra Scheele-van Wijck
 
 
2022-01-31 De koffie-express!

2022-01-31 De koffie-express!
De koffie-express is van start; Anneke en Kees Meijer hadden de uitnodiging in het Koffie-express filmpje opgepakt en kwamen uit Terneuzen naar Driewegen voor koffie en een warme appelflap. Het was goed om elkaar zo te zien en te spreken. Zij hebben ook al iemand in gedachten die zij op hun beurt willen uitnodigen...wordt vervolgd!

Leontien Slabbekoorn-de Muijnck
 
 
De koffie-express

De koffie-express
Nu we weer erg beperkt zijn om in grote getale bij elkaar te komen hebben we als taakgroep jeugd in mogelijkheden gedacht. Want, bij elkaar om de koffie, kan nog steeds. Zo willen we toch een beetje contact onderhouden. Dus in plaats van na de dienst in de zaal koffie drinken, gewoon bij elkaar thuis. Op zondag, of een ander moment. Als Taakgroep Jeugd hebben we het startsein gegeven zoals te zien is in het filmpje in de dienst, de website of op facebook. En wie weet, heb je je eigen naam al horen vallen! Het is de bedoeling dat er een ketting ontstaat. Als gast nodig jij ook weer iemand uit om de koffie en zo kan iedereen in de gemeente gevraagd worden en weer vragen. Deel je met ons wie er bij jou om de koffie kwam? Neem vooral een foto en deel de gezelligheid en ontmoeting (foto mag naar webmasters@pgterneuzen.nl)

Met vriendelijke groet,

Leontien Slabbekoorn-de Muijnck

Klik op lees meer voor het filmpje!
 
lees meer »