Opwekking 2024

Opwekking 2024
Onderwerp: Opwekking 2024
 
Dag lieve mensen,
 
Opwekking gaat dit jaar weer door van 17 t/m 20 mei. Ook dit jaar willen we weer graag als groep een veld reserveren op de camping. 
 
Om er zeker van te zijn dat we op een goede plek hebben om te kamperen, is het van belang dat we ons allemaal tijdig opgeven. Anders is de kans groot dat we een veld aan de andere zijde van de weg krijgen, wat betekent dat we veel heen en weer moet lopen. Daarom graag zo snel mogelijk opgeven (liefst voor 15 februari).
 
Als er kinderen meewillen zonder ouder(s) of iemand die verantwoordelijk is, dan graag eerst even overleg. Opwekking eist namelijk dat er een 18+ persoon verantwoordelijk is.
 
Wat zijn de stappen als jullie je willen aansluiten bij onze groep?
1)  Jullie geven de mensen van jullie “groep” vanaf 1 februari 2024 op als kampeerder(s) bij Opwekking  
2)  Na inschrijving betaal je de rekening, waarna je per mail een reserveringsbewijs ontvangt van Opwekking.
3)  Je stuurt het complete reserveringsbewijs per mail door naar ons (nbstokhof@zeelandnet.nl of c.w.devries@live.nl). LET OP: niet enkel het reserveringsnummer, maar alle gegevens die erbij horen. 
4)  Wij (organisatoren) geven ondertussen op 1 februari een kampeergroep op bij Opwekking, dus enkel de groep, nog geen namen en aantallen.
5)  Wij verzamelen al jullie inschrijvingen en sturen nog voor de opgave van de groep een mail aan jullie ter controle van de gegevens.
6)  Indien alles OK is, geven wij de complete groep op bij Opwekking.
7)  Zodra wij de bevestiging ontvangen van Opwekking, sturen we jullie allemaal een mail met de definitieve info t.a.v. het ons toegewezen veld. Dit zal ongeveer een week voor Opwekking zijn omdat dan pas de definitieve gegevens beschikbaar zijn.
 
Indien er nog vragen zijn, kunnen jullie ons altijd contacteren.
 
Veel zegen,
Christian en Esther     06-24813809
Nico en Bianca           06-25054954
 
terug