Extra rommelmarkt? !!!

Extra rommelmarkt? !!!
Extra rommelmarkt?
Vorig jaar hebben we na 39 jaar de rommelmarktactiviteit afgesloten. De bedoeling is dat deze activiteit nu verder gaat als kringloopwinkel. Afgelopen zaterdag hebben we kunnen zien dat er in het pand aan de Axelsestraat hard is en wordt gewerkt. Petje af voor de ploeg die daar bezig is. Maar de hele klus vraagt wat meer tijd dan was voorzien en daardoor laat de opening nog even op zich wachten.
Intussen zijn onze opslagruimtes overvol geraakt, met als logisch gevolg dat we het verzoek kregen om toch nog een keer een extra rommelmarkt te houden. Een moeilijke beslissing, want hoe leg je uit dat we na gestopt te zijn toch nog een rommelmarkt houden? We hebben dit als (voormalige) rommelmarktcommissie met elkaar besproken en na enige discussie besloten toch nog een rommelmarkt te organiseren. Wel zullen we hier en daar een kleine wijziging doorvoeren. We hopen zo weer ruimte te maken in onze diverse opslagplaatsen.
De rommelmarkt zal worden gehouden op 17 + 18 mei a.s. We hopen dat al onze vrijwilligers beschikbaar zijn om alle stands weer te “bemensen”. Als vanouds zijn er weer boeken, kleding, kleine spullen, oliebollen, wafels enz. We hebben de opbrengst hard nodig om onze kerk een extra financiële injectie te geven.
Tot ziens tijdens de rommelmarkt.
Namens alle medewerkers,
Chris Ollebek.
 
terug